Det er langt fra alle som elsker at vaske og tørre vasketøjet, og mange ser det som en sur pligt. Man slipper desværre ikke for det, og derfor kan man lige så godt skabe de bedste rammer for det. Så bliver det nemlig endnu nemmere og sjovere.

Find det rigtige tørrestativ

Det er sjældent, at man bliver forpustet af at sætte en vask over i vaskemaskinen. Det rigtige arbejder begynder først, når tørrestativet skal findes frem og alt tøjet skal hænges op.

Du kan gøre dig selv den tjeneste at finde det helt rigtige tørrestativ. Der findes en masse forskellige tørrestativer, og der er helt sikkert ét eller to, som passer perfekt til dig.

Hvis du elsker at tørre vasketøjet udenfor, så kan du med fordel købe et som fast er placeret i haven eller på terrassen. Så skal du ikke slæbe det frem og tilbage, og du kan i stedet for bare tage vaskekurven med ud.

Hvis pladsen er begrænset inden for, så skal du måske vælge at købe et mindre, så du ikke skal flytte på en masse. Uanset hvad det gør det svært for dig, så kan du finde en god løsning på det.

Begræns vasketøjet

Man kan naturligvis også begrænse vasketøjet så godt, man kan. En stor synder i vasketøjskurven er de store ting som sengetøj og håndklæder.

Hvis du ikke har de optimale muligheder for at tørre dine håndklæder mellem brug, så skal du også vaske dem oftere. Hvis du anskaffer dig en håndklædeholder, så vil du kunne trække vasken lidt længere ud. Det er naturligvis ikke en mirakelkur mod beskidte håndklæder, men de vil ikke komme til at lugte surt særlig hurtigt.

En håndklædeholder kan også sagtens bruges, hvis man har vasket nogle enkelte stykker tøj i hånden, og man ikke vil finde tørrestativet frem.