Det er vigtigt at hjælpe dit barn godt på vej med at udvikle motoriske evner. Et boldbassin er en fantastisk mulighed for at udvikle dit barn med bevægelser og sanser. Du bør derfor kigger nærmere på et boldbassin fra Misioo. Du kan læse mere om et Misioo boldbassin her!

Motorik og bevægelsestræning

Dit barn lærer med tiden at blive mere bevidst om sine bevægelser, og barnet handler pludseligt også med vilje fremfor instinktivt. Her kommer boldene i et boldbassin fra Misioo ind i billedet. Barnet kan gribe, holde om og kaste med boldene for at øve forskellige bevægelser fra en ganske ung alder. Dette styrker også barnets koordinationsevner. Boldbassinet henvender sig heller ikke kun til helt små børn, men kan faktisk bruges helt op til femårsalderen. 

Stimulering af sanser

Et Misioo boldbassin kan også hjælpe med at udvikle og stimulere dit barns sanser. Barnet kan føle på plastikboldene. Barnet kan både ligge og sidde i boldbassinet. Barnet kan dermed mærke de bløde bolde omkring sin krop. Det er dog ikke kun følesansen, som Misioo boldbassiner kan være med til at udvikle. Farverne på bassinet og på boldene påvirker ligeledes barnets synssans.

Lækkert design for alle 

Udstyr til børn og babyer behøver nødvendigvis ikke være en forringelse af hjemmets udseende. Et Misioo boldbassin pynter i ethvert hjem. De findes i adskillige udgaver, så det er næsten umuligt ikke at finde en Misioo boldbassin, som passer ind i netop dit hjem. Boldbassinerne findes i mange farver og størrelser. Derudover er boldbassinerne fra Misioo ret praktiske i og med, at de er betrukket med stof, som til enhver tid kan tages af og vaskes, hvis uheldet skulle være ude.

Forhåbentligt får du og dit barn en masse gode oplevelser med en Misioo boldbassin!