cykelcomputerLige nu har du – hvis du går bare en smule op i din cykling – en cykelcomputer sat på en cykel. Så kan du følge med i, hvor godt det går. Får du givet den noget gas på cyklen, eller er det et spørgsmål om bare at komme fra A til B?

Om 5 år har du næppe brug for denne cykelcomputer. Ikke fordi, at cykelcomputere bliver meget dyrere – deres priser bliver tværtimod mindre og du kan allerede finde ret billige cykelcomputere online.

cycklerNej, det skyldes, at din smartphone og eventuelt dit kommende smartwatch overtager de funktioner din cykelcomputer tidligere har haft. Vores smartphones kan allerede i dag, og vores smartwatches lige om lidt, varetage alle de funktioner en cykelcomputer kan.

Så hvorfor bruge de ekstra penge og det ekstra besvær, det reelt vil være, når du bare har mulighed for at bruge dit ur eller din telefon til at tracke fart, afstand, kadence og alle de andre ting en cykelcomputer kan?

Så kan din telefon endda hooke det direkte op til Endomondo eller hvilken anden app, du bruger til at holde styr på det hele.