Nok et af de ældste smykker er blevet opfundet der er opfundet, er øreringe. At se en pige der ikke går med det, er faktisk lidt underligt syn for nok 90 % af alle piger gør det. Ikke kun i Danmark, men i hele verden uanset hvor mange penge man måtte have. Lige meget hvor mange penge man har, er man sikker på at man har råd til øreringe. Hvis man er af en rig familie, er det nok meget dyrere udgaver af øreringe, end de fleste har.

Det hænger altid samme på den måde. I Danmark, har de fleste piger øreringe og det er et sjælendt syn at se dem uden. Når det gælder drenge, så er det lidt mere specielt at se dem gå med det. Hvis en dreng alligevel gør det, har han er ofte i venstre øre. Nej, det er ikke særlig normalt at have det i højere øre som dreng. Nogle mener, at hvis man har det, er man bøsse, det er dog ikke altid helt sandt. Selv i de gamle dage havde man øreringe, som både drenge og piger, derfor er det ikke udelukkende femininitet at have dem på.

smykker4Alligevel klæder det bedst piger at gå med dem og det var nok også dem, der startet med det i sin tid. Tager man øreringe i sølv, er altid den billigste udgaver. Prisen starter ofte ved 200 kr. og op efter. Vil man i stedet have det i guld, så er prisen en helt anden og dens mindstepris i guld udgaven er på 500 kr. Husk aldrig at købe en øreringe, der er dyr end man har råd til. Gamle ringe og øreringe i skuffen, kan de i dag nemt sælges, fordi priserne på guld og sølv er historisk højt.

Har man så gammelt guld eller sølv liggende og man alligevel ikke bruger det, kan man lige så godt sælge det. Øreringe har det med at blive slidt med tiden og derfor ofte ikke kan holde et helt liv. Til sidst er de så slidte at de knækker over. Når de første gjort det, er det ikke til at redde og man må ud og købe sig en ny. Derfor hvis man har nogle meget gamle par øreringe, er det man skal passe på at de ikke bliver slidt op, efterhånden som man bruger dem.

Er der endelig slidt op, kan man sælge dem til en guldsmed for nogle gode penge. Ikke fordi man kan få en mindre formue for det, men alligevel kan man få lidt og det ikke bedre alternativ end at smide det ud. De fleste piger i dag har vi øreringe, inden de fylder 10 år og nogle gange sker det før. Bund og grund er det også meget naturligt at piger går med øreringe, fordi det er femininitet at gøre, selv om også er drenge, der alligevel går med dem. Derfor er der mange flere piger med øreringe, end der er drenge med dem og sådan vil det med garanti altid være og har altid været.

For de fleste drenge, passer det ikke at de går med, for det ikke klæder dem ikke ret godt. I dag findes der mange udgaver øreringe, både små og meget store og øreringe med vedhæng. Så man burde altid kunne finde en mand bedst kan lide, blandt det store sortiment. Sortimentet afgøre hvilken nogen vi køber og nu kan man på nettet, finde rigtig mange steder hvor man kan købe øreringe er forskellige slags. Desuden er der mange på nettet, der tjener rigtig mange penge på at sælge øreringe og andre smykker til danskerne. Allerede nu lægge en stor del af salget derinde og med tiden vil bare blive endnu større og tage mere omsætning fra butikkerne.

Derfor må butikker satse på mere service, hvis de skal bibeholde deres andel af salget, inden for området. Fordelene for internet butikkerne, er at det er meget billigere sted at købe, frem for at gå i en guldsmed og købe et tilsvarende produkter. Netop butikker på nettet, har en helt anden omkostningsniveau, som mærkbart lavere end butikkerne rundt om i landet. Derfor ser vi allerede nu guldsmede lukker pga. af de ikke kan konkurrere med butikkerne på nettet. Ikke kun i Danmark er der problemer, med at gøre lige netop det, fordi det er et generelt problem over alt i verden.