Min søster har lige installeret GU10 lamper i hele hendes lejlighed, og der er ingen tvivl  om at det ser rigtig godt ud. Jeg kan love dig for at jeg var imponeret  første gang jeg så hendes nye lejlighed og hendes GU10 lamper i aktion.  Det skal siges at jeg normalt er en meget svær person at imponere,  men lige de GU10 lamper fejede benene væk under mig. Jeg ved  ikke helt hvad det var med de GU10 lamper der gjorde mig så imponeret,  og jeg ved det faktisk stadigvæk ikke.

GU10 LED Jeg tror såmænd bare at der  var fordi at hendes GU10 lamper, gav et meget fedt skær ud i rummet.  Det skal siges, som jeg også sagde før at jeg normalt er meget svær  at imponere. Her snakker du om en mand der selv har været på elefant  jagt, og brugt flere timer på at komme tæt på en vild elefant i naturen,  og stadigvæk lykkedes det mig at blive mere imponeret da jeg så min  søsters nye lejlighed der var fyldt op med GU10 lamper i loftet.

Min søsters GU10 lampe
Så til trods for at jeg var helt alene i vildmarken og alene havde  sneget mig ind på en elefant, og faktisk var lidt i en farezone, så  var jeg mere imponeret da jeg så min søsters GU10 lamper. Jeg ved  godt at det ikke giver ret meget mening, men det ændrer sådan set  ikke på, at det lykkedes mig at blive endnu mere imponeret da jeg så  hendes badeværelse. Det var nemlig et helt vildt fedt badeværelse  min søster havde fået sig. Det var meget moderne, og alt var bare  anderledes end man var vant til. Det er altså en fed fornemmelse at  gå ind på et dansk toilet, og så blive overrasket over hvor fedt  et badeværelse kan være, og det var altså hvad jeg blev da jeg besøgte  min søster i hendes nye lejlighed, der var fyldt med GU10 lamper.