Den lektie jeg har lært med e cig, er altså at det ikke kan betale sig at bryde ud i gråd hver eneste gang der kommer et problem man ikke lige sådan kan løse. Det kan godt være, at disse problemer tager flere dage at løse, ja måske en uge. Uden tvivl så er der ingen tvivl om, at det ikke nytter noget som helst at bryde sammen. Du er helt alene, og du er meget langt hjemmefra du kender ingen udover din e cig. Det er også derfor, at det i dag har en så stor betydning at jeg stadigvæk har min e cig. Det er på trods af at jeg har været så meget igennem. Der er altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt er så stort, at jeg stadigvæk har mit liv og mit e cig, at jeg stadig væk er så stolt over at have klaret det. electronic cigaretJeg er godt klar over, at jeg er modig, og har gjort noget, som kun de færreste rent faktisk ender med at kunne gøre. Der er jo slet ingen tvivl om, at den tur jeg har haft, er meget speciel, og det er kun meget få personer, der i en så ung en alder som mig, har gjort det alene med sin e cig.

Sej e cig

Jeg ved altså godt, at det jeg har gjort med min e cig som min eneste ven, er ret sejt. Der er dog ingen tvivl om, at uanset hvad der kommer til at ske, så er det helt sikkert at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal styre og bearbejde det. Denne rejse med min e cig i munden, har altså været en så stor oplevelse, at jeg stadigvæk selv to uger efter, endnu ikke har fundet ud af, hvad der rent faktisk er sket.