Vores julemåned

Juleaften i vores familie, har altid været den bedste dag på året, i hvert fald i følge mig. Jeg har altid elsket julen, og kunne godt finde på at høre julemusik om sommeren. Jeg elskede alt ved julen, musikken, maden, hyggen, pynten og alle de forskellige ting man kunne lave sammen. Min familie tog altid på julemarked sammen, og der købte jeg altid lidt julepynt, som jeg pyntede op med til jul, og så gemte jeg det hele, til den dag, jeg skulle flytte hjemmefra. Vi tog i kirke hver søndag i december, også fordi at min bedste veninde sang i kirkekoret. Min far, søskende og jeg tog også tit ud og rullede os i sneen i badetøj, mens min mor lavede varm kakao til os, og stod klar med varme tæpper til når vi kom ind igen. Vi lavede tit julepynt sammen, mine søskende og jeg, og hængte op som overraskelse til mine forældre. Jeg lavede også en dag en kæmpe julemiddag til os alle sammen, for at holde min juleaften, kun med min familie inden vi fik resten af familien på besøg, den rigtige juleaften.

Lille juleaften, spiste vi altid risengrød, og det havde vi gjort så langt tilbage som jeg husker. Jeg havde sendt en ønskelist til min familie, elektronisk denne gang, da der var mange specielle ting på internettet, som jeg ønskede mig. Jeg ønskede mig mest nogle øreringe, som kan købes her. Jeg fik også de øreringe i gave, og det var jeg rigtig glad for. De var rigtig smukke, og jeg havde ønsket mig dem i lang tid, så jeg var lykkelig da jeg fik dem. Jeg fik dem af min mormor og morfar, og jeg gav også dem en gave, som de havde ønsket sig, nemlig et nyt halsbånd til deres hund.