Det er vigtigt at holde sin krop sund. Du skal bevæge dig hver dag og anstrenge dig flere gange om ugen. Så vil din krop blive vedligeholdt godt i stedet for at forfalde langsomt. Også din kost har betydning for din sundhed.

Det kan virke en smule uoverskueligt at skulle holde sig sund og aktiv hele tiden. Du kan dog gøre nogle ting, som gør det nemmere for dig.

Køkken og motion

Du kan sørge for at indrette dit køkken, så det indbyder til en sund kost. Sæt en frugtskål frem. Hav nogle gode knive til grøntsager. Sørg for optimal opbevaring til grøntsager, så de kan holde sig længst muligt. Så er dit køkken klar til at blive fyldt med sunde råvarer, der kan gøre din kost sund.

Indret også resten af dit hus til sundhed. Hæng en pull up bar op et sted. Anskaf dig en hulahopring og et sjippetov. Sæt motionsredskaber rundt omkring i dit hjem, så du nemt og hurtigt kan finde et.

Træn overkroppen

Har du en pull up bar i dit hjem, kan du hurtigt lave nogle øvelser. Du har gjort det nemt for dig selv at holde dig sund. En pull up bar kan bare hænge et sted, hvor den ikke er i vejen. Den fylder ikke på gulvet og vil ikke gøre det mere besværligt at gøre rent. Den vil kun gøre dit liv nemmere og sundere.

Med en pull up bar kan du træne overkroppen. Du træner arme, skuldre og ryg. Det er en god idé at have stærke arme, fordi du bruger dem hele tiden. Skuldrene er et udsat sted for spændinger, så her kan lidt styrke også være godt. En pull up bar kan desuden styrke din ryg, som er det sted på kroppen, hvor flest har smerter.