For 2 dage siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på elektriske løbehjul til voksne og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Til at begynde med blev jeg lidt a la en stram tante, og ville mest af alt helst bebrejde alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de egentlig.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatter til CIRC, som var den software jeg havde installeret.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatkode til den her app, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Lugt, føl, sans og oplev byen

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum i en radikalt anderledes form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny kampagnekode til Parkman, som jeg også havde fundet online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er så morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med fornem og overraskende smart skaterhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og endte med benene i vejret og rumpen i jorden.

Herefter var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var sjovt at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med en af de der professionelle compound buer for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med hardball guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.