Kurset hos Mindjuice vil jeg aldrig fortryde og glemme. Det har været en fantastisk oplevelse, engagement fra kursusleder og fra kursister har været tårnhøjt og noget jeg kan anbefalede for alle som kunne være interesseret i at opkvalificere sig. Mindjuice Lederuddannelse som jeg fuldførte strækker sig over 7 måneder 3 dage om ugen. Her blev vi først repeteret i de gamle modeller som vi havde fået med fra de respektive universiteter som vi kom fra, hvorefter kursistlederen byggede videre på modellerne så man kunne bruge det i praksis.

Som vi alle ved, kan der være langt fra teori til praksis men her hos Mindjuice ligger de meget væk på det praktiske, hvor vi får træning i workshop overfor hinanden. I starten kan det være lidt tungt at komme i gang, men efter de første pr. uger blev mit engagement stort da vi virkelig kom i dybden med stoffet. Det har været en uforglemmelig oplevelse, at tage dette kursus da jeg mener at have fået nogle venner for livet og mit professionelle netværk er blevet forbedret. Mindjuice har haft mange erhvervsleder som kursister i tidens løb som alle har snakket godt om kursuserne på Mindjuice, hvilket jeg godt kan relatere til efter jeg har gennemgået et selv.

Alle kursuslederne har alle været i erhvervslivet, hvilket jeg personligt ser som et stort plus. Selvom priserne virker i den høje ende, skal det samlingens med kvaliteten af kursuset hvilket er forbløffende. Jeg anbefaler klart at man undersøger kurserne ved at møde op på skolen og derefter spørger uddybende spørgsmål til nogle af de konsulenter der måtte befinde sig på akademiet. Herefter håber jeg i eventuelt ville overveje at tilmelde jer et kursus og blive en del af netværket hos Mindjuice. Den model som har gjort størst indtryk på mig har været Enneagrammet, en udvidet personlighedsmodel som virkelig definere hvordan de forskellige personlighedstyper bliver motiveret.

Modeller deles i 7 personlighedstyper Perfektionisten, Romantikeren, Eventyren, Hjælperen, Iagttageren, Frontkæmperen, Udretteren, Skeptikeren og Fredselskeren, hvorefter man lærer at tackler de individuelle typer så du kan motivere og inspirerer den til at yde 100 % af deres potentiale. Dette har været ekstrem effektivt for mig at benytte på min arbejdsplads. Det feedback jeg har været for mine over