Når man tænker på ejendomsservice, vil mange nok forbinde det med de opgaver, en vicevært udfører i større beboelsesejendomme. Der er dog også flere udbydere af ejendomsservice, der tilbyder udførelse af opgaver for private såvel som virksomheder og selvfølgelig større beboelsesejendomme. 

Herunder kan du blive klogere på nogle af de opgaver, du kan få hjælp til at udføre.

Mere end trappevask

De klassiske opgaver for udbydere af ejendomsservice vil ofte være trappevask, glatførebekæmpelse og andet, der hjælper med at vedligeholde ejendommen og gøre den attraktiv for beboerne. Disse opgaver er dog ikke nødvendigvis nogle, man har det store behov for at få udført som mindre virksomhed eller privatperson.

Hos Glad Ejendomsservice tilbyder de dog også udførelse af flere forskellige andre opgaver, som man også godt kan have brug for hjælp til som privatperson eller i en mindre virksomhed. Noget af det, de tilbyder, som kan være relevant for både større beboelsesejendomme, private og virksomheder, er rens af fliser. Pæne fliser får ens hjem eller virksomhed til at fremstå meget mere indbydende, og med en efterfølgende behandling vil flisernes levetid også forlænges.

Ejendomsservice kan også være hjælp til vandskader

Uanset om man bor i hus eller lejlighed, kan det give problemer, hvis der pludselig er vand i kælderen, og en masse af ens ejendele står under vand. Hos flere udbydere er der heldigvis også hurtig hjælp at hente her, så man kan få pumpet vandet ud og affugtet kælderen. Det er ikke sikkert, at alt kan reddes, når vandet først er kommet ind, men jo hurtigere man får hjælp, jo mere kan man nå at redde.

Derudover vil forsikringen ofte også dække udgifterne til at få styr på vandskaderne, så det er bare med at kontakte nogen, der kan hjælpe, så snart man opdager, at skaden er sket – og måske allerede før, så man i nogle tilfælde kan forebygge dele af skaderne.