Hverken almindelige cigaretter eller e-cigaretter  er egnede til børn. Nikotin er et giftstof, man skal forsøge at undgå  i så vidt muligt omfang. Og vi har et skærpet ansvar i forhold  til at sørge for, at vores børn ’ikke bliver ramt af det’.

En af udfordringerne med e-cigaretter er de mange  forskellige e-væsker med forskellige smage. En e-væske kan fx smage  af bubblegum, en anden af appelsin og en tredje af energidrik (koffein-lignende  smag). Det smager alt sammen lækkert, men det er farligt at beskæftige  sig med – det lokker børn til at prøve produkterne.

e juice 9For mange årtier siden var det almindeligt, at der  var reklamer for tobaksprodukter i fjernsynet. Det er der heldigvis  ikke længere. Men vi skal stadig sørge for, at e-cigaretter ikke bliver  noget, børnene synes er spændende og derfor har lyst til at prøve.

E-cigaretter bør ene og alene bruges i det tilfælde,  at man ønsker at stoppe med at ryge. I det tilfælde er e-cigaretterne  også særdeles gavnlige. Den ikke nær så skadelige måde  at indtage ens nikotin på samtidigt med, at man ikke fuldstændigt  melder sig ud af samfundet, som ellers er tilfældet i hvert fald med  almindelige cigaretter, tiltaler mange.

Meget populære e-cigaretter

Af den grund er e-cigaretterne også i den seneste  tid blevet voldsomt populære. De danske forhandlere kan melde om store  salgstal og om konstant forøget efterspørgsmål. Det, at man kan stoppe  med at ryge, uden dog at få det ubehag, der følger af at kvitte nikotinen  første gang, tiltaler mange.

Som en ekstra fordel koster det ikke  nær så mange at dampe løs på ens e-cigaretter kontra almindelige  cigaretter. Det koster et par hundrede kroner at skaffe ens første  cigaretsæt, men herefter er det blot et halvt til et helt hundrede  kroner om måneden – og så er man godt kørende.

Det står i stærk kontrast til, at mange rygere bruger  et halvt eller et helt hundrede kroner alene på deres almindelige  rygning med de cigaretter, der koster et stykke over 40 kroner at købe  i de danske kiosker og supermarkeder.

Men pas på børnene..  LINK til e-cigaret webshop, vil du prøve dem.