Pizzaer har længe været meget populære, men nu er det især populært at begynde at eksperimentere med fyldet på pizzaer og pizzabunden hjemme i køkkenet.
I Danmark kan vi finde på alle mulige måder at gøre en pizza bedre på. Nogle af skaffer sig en stenovn, andre køber en bestemt dej fra udlandet og så er der dem, der ælder deres egen dej og skubber den ind i ovnen.
Det bliver også eksperimenteret med fyldet på pizzaerne. Nogle kan godt lide ananas på pizza og fordrager kød på pizza, mens andre nærmest kun vil have kød på deres pizza.
Eftersom italienske pizzaer spiller så stor en rolle her i Danmark, har vi også her en kultur for at have en skarp holdning til, hvad der er en god pizza.
Hvordan du bør opbevare din pizza
Når du så har lavet af rigtig god pizza, som du selvfølgelig har lavet en stor portion af, fordi den er så god, så vil du have noget tilovers.
Det skal selvfølgelig i køleskabet, hvor det kan stå i 2 til 3 dage, men oftes bliver spist næste dag. Hos https://www.foodfreaks.dk/ kan du beslutte dig for hvordan du vil opbevare din pizza.
Hvis du insisterer på, at din pizza skal være en ægte italiensk pizza, så køber du en frysepizza.
De kommer selvfølgelig i æsker, men når du har åbnet den, kan du ikke lægge pizzaen tilbage i en åbnet pizzaæske og så ind i køleskabet. Nej, man skal have en beholder.
Plastikbeholdere, der er lufttætte, er generelt den bedste løsning til opbevaring er din italienske pizza.
Pizzaer, der har været i køleskabet natten over, kan spises kolde eller varmes i ovnen. Nogen har ikke noget imod at spise en kold pizza direkte fra køleskabet. En pizza må bare ikke være lunken, så er den god.