Mine veninder og jeg har længe diskuteret hvilken parfume der er  bedst og vi er ikke rigtigt kommet nærmere på en løsning, og vi ved  heller ikke lige helt hvordan vi skal komme dette, og det irriterer  os alle sammen. Men efterhånden er vi altså begyndt at arbejde lidt  mere på det, og vi er derfor kommet frem med en metode hvorpå vi kan  løse hvilken DKNY parfume der er bedst. Det er sådan at DKNY parfume  har lavet mange forskellige modeller, og vi er alle sammen enige om  at en af DKNY parfume modeller er den bedste i verdenen, men vi er desværre ikke helt  enige om hvilken model der er den bedste. Jeg tror aldrig nogensinde  vi finder et svar, og det er jo også sådan at smag er efter behag  og det er ikke alle der syntes at det samme er godt.
parfume
Det er selvfølgelig  også i orden, og der er ingen tvivl om at tingene i verdenen sikkert  også er bedst sådan. Det ændrer dog ikke på at man er nødt til  at gøre noget, for når man tænker, over det ville det ikke være  ret rart hvis vi alle sammen ville have det samme, for så ville der  jo uden tvivl være nogen der ville blive ladt i stikken, og ikke få  fat i det de ville have, og det ville jo være en skam. Ikke desto mindre  har mine veninder og jeg bestemt os for at lave en afstemning.

Det er  sådan at vi alle sammen har nogle favoritter, og vi har derfor fået  to stemmer hver, for at forsøge at komme lidt tættere på målet for  at finde den bedste DKNY parfume, for at finde den bedste parfume i  hele verdenen. Derefter stemmer vi igen, nu godt nok kun med de to parfumer  der før fik flest stemmer, hvis vi altså ikke fandt en vinder der.