Jeg prøvede for nogle år siden at besøge de bedste hoteller i San Francisco, og der er ingen tvivl om at det var en af de største og bedste oplevelser i mit liv . Der var selvfølgelig det at det jo nu engang var de bedste hoteller i San Francisco, hotellerog det var derfor en ret luksuriøs rejse min kone og jeg dengang var på. Det var selvfølgelig bare for sjov, jeg var single, og det var en rigtig drenge tur mine venner og jeg var på.

Mange af os havde fået en rigtig stor jule bonus, og i stedet for at bruge pengene på en skiferie som vi normalt gjorde, valgte vi at tage en lidt dyrere tur rundt på de bedste hoteller i San Francisco. Men ikke desto mindre så var turen rundt på de bedste hoteller i San Francisco en fed oplevelse, og mine venner og jeg følte virkeligt at vi levede som konger, og vi nød virkeligt hvor meget sjovt vi havde det på vores fede rejse. Der var ingen tvivl om at vi kendte hinanden godt inden vi tog af sted, vi har trods alt været på skiferie sammen mange gange. Men efter vi kom hjem fra turen på de bedste hoteller i San Francisco, var ikke til at fjerne fra hinanden.