Dumme mennesker er der nok af. Amerikanere er utrolig  dumme. Det er som om, de ikke tænker på andre end dem selv. Men  hvordan er sådan en kultur opstået. De virker ikke som gode mennesker,  der kunne finde på at have solceller i haven. Det er kun gode mennesker,  der har solceller i haven. Jeg sad en gang som speditør  i Birmingham og arrangerede containere fyldt med solceller. Jeg skulle  også sende mange solceller til Amerika. Jeg taler med flere og det  er ikke kun en gang, men mange gange, at jeg får en i røret, som siger.

solvarmeanlæg 6Nå, hvor er du så fra. Jeg svarer Danmark. Og de siger, ohh Danmark,  jo det kender vi godt. Er det ikke hovedstaden i Sverige. Og jeg svarer  ærligt, at det er det ikke, men at Danmark er et land for sig selv  og fyldt med solceller. Det er som om amerikanerne ikke registrerer  det. De fortsætte og siger noget i stil med. Okay, men vi kender også  Ikea. Er det så hovedstaden i Danmark.

Nej, det er det desværre heller  ikke. Og vi snakket videre om 55 store containere med solceller fra  Danmark, som bare skal frem hurtig muligt, da de skal nå frem inden  sommeren er omme, for det er jo der, der er mest sol.

Eller skulle de  bare stå op blomstre hele vinteren og det tror jeg ikke, der er mange,  der kan se nogen interesse i. Jeg tror, det er en idé, at der bare  kommer gang den amerikanske undervisning. Der er så meget, der ikke  bliver undervist om i Amerika. Der bliver i hvert fald ikke undervist  i verden, og det er derfor Amerikanerne er dumme og uvidende. Folk fra  Canada er også små irriterende. De tror, at de er så gode, at de  skal frelse hele verden. Der er da også sødt af dem, men de skal ikke  skilte med det.